90 Hz-es kijelzővel jön az Oppo Reno Ace

0

Sokaknak volt némi hiányérzete, amikor nemrégiben a kínai Oppo bemutatta a Reno mobilok második generációját, és nem érkezett valódi csúcsmodell az akkor debütált készülékekkel. Természetesen ez nem jelentette azt, hogy egy ilyen okostelefon nem létezik, hiszen egy lehetséges prototípus a kínai telekommunikációs hivatalnál is felbukkant az adatbázisban. A cég az új Reno telefonokat először Indiában, majd később hazájában is leleplezte, és az utóbbi rendezvényen említették az Oppo Reno Ace nevű készüléket, ami októberben érkezhet, felsőkategóriás vassal, és 90 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező képernyővel.

Az ázsiai gyártó nem igazán árult el részleteket az érkező félben lévő készülék hardveréről, és a bemutató pontos dátumával kapcsolatban sem, de gyanúnk szerint a vállalat el fog bennünket árasztani a különböző kedvcsináló tartalmakkal az elkövetkezendő hetekben. A mobil valószínűleg egy igazi csúcstelefon lesz, 90 Hz-es megjelenítővel, és támogatni fogja a gyártó villámgyors töltési metódusát, a SuperVOOC-ot, ami képes lesz a készülék akkumulátorát 93 százalékra tölteni mindössze 30 perc leforgása alatt.

Sajnos ennél többet nem igazán tudni jelenleg erről az okostelefonról, de az szinte borítékolható, hogy bivalyerős vas fog dolgozni ha burkolata alatt, talán Qualcomm Snapdragon 855+, mégpedig 5G modemmel, bár ez egyelőre csak találgatás. Mindenesetre szemmel fogjuk tartani az étert, és ha új információk kerülnek nyilvánosságra az Oppo Reno Ace-ről, az elsők között tudatjuk majd Veletek!

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid