Egymás után omlanak össze az LG G7 mobilok (frissítve)

0

Különös jelenség söpör végig az európai LG G7 tulajok között, melyről nem túlzás azt állítani, hogy az őrületbe kergeti a felhasználókat, mivel teljesen használhatatlanná teszi a telefonjaikat. (A cikket frissítettük az LG hivatalos állásfoglalásával.)

Frissítés (2018. 12. 05.): az LG hivatalos állásfoglalása alább olvasható.

„Az utóbbi napokban több európai országban probléma lépett fel egyes felhasználók LG G7 ThinQ készülékeivel, aminek következtében a telefonok nem kapcsolnak be. Az érintett felhasználókat szeretnénk biztosítani arról, hogy a probléma nem okoz maradandó kárt a készülékükben.

Az LG a mai nap folyamán rendelkezésre bocsájtott egy szoftveres megoldást, aminek segítségével a felhasználók visszaállíthatják készüléküket a probléma előtti állapotba. A visszaállításhoz szükséges teendőkhöz részletes információ a https://www.lg.com/hu/g7thinq-szoftver-frissites oldalon érhető el.

Természetesen az LG telefonos ügyfélszolgálata és központi márkaszervize is készséggel áll a felhasználók rendelkezésére, hogy segítsenek a telefon helyreállításában.

Az érintettek elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért, és szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a probléma gyors megoldása a kezdetektől fogva abszolút prioritás az LG számára.”

 

Eredeti cikk:

Európa minden tájáról kezdtek el hirtelen panaszkodni az LG G7 ThinQ mobillal rendelkező felhasználók, mert egyik pillanatról a másikra vált használhatatlanná a készülékük. Ez egy bootloopban merül ki, azaz a telefon elindulását követően folyamatos újraindulásokat produkál.

Jelenleg úgy tűnik, hogy az egyetlen megoldás a SIM kártya kivétele, ám egy telefon esetében ez nyilván hatalmas problémát jelent. Voltak olyan szerencsések, akiknek a SIM kártya eltávolítása után történő gyári visszaállítás megoldotta a helyzetet, ám sajnos a legtöbb tulajnál ez sem hozott javulást.

Állítólag a pénteki napon frissült LG-Store alkalmazás a ludas, hiszen ezzel együtt kezdődtek a problémák. A németországi T-Mobile már jelezte, hogy tudnak a dologról, és arról tájékoztatták az előfizetőiket, hogy az LG már dolgozik a megoldáson.

Mindazonáltal ez hatalmas blama, amely nagyon nem tesz jót az LG hírnevének, hiszen olyan frissítés került ki, amely gyakorlatilag teljesen használhatatlanná tette az adott típusú mobilt. Ez sajnos nem igazán fér bele, pláne nem egy frissen kiadott típusnál. Kíváncsian várjuk az LG közleményét a dologgal kapcsolatban, és hogy milyen gyorsan tudják elhárítani a szóban forgó problémát.

 

Forrás: Index

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid