Jövőre érkezik a Microsoft hajlíthajó mobilja, az Andromeda

0

Eltelt már néhány hónap azóta, mióta utoljára hallhattunk a Microsoft különleges telefonjáról, ám a friss infók szerint gőzerővel dolgoznak rajta, és már jövőre bemutatják az Andromeda névre keresztelt mobilt.

Ha csak a gyártók fele beváltja ígéretét, akkor is térdig járunk majd jövőre a hajlított készülékekben. Hogy hosszú távú trend lesz-e belőle, vagy csak egy gyorsan lecsengő technikai bemutató, azt még nem tudni, ám nagyon úgy tűnik, hogy a legtöbb gyártó nem szeretne kimaradni a buliból.

Így van ezzel a Microsoft is, amely a legfrissebb hírek szerint 2019-ben mutatja be a saját hajlítható megoldását, ami az Andromeda névre hallgat. Ezt amolyan hibrid eszköznek tervezik, amely kinyitva egy teljes értékű tablet, összehajtva pedig egy mobil funkcionalitásával bír.

Friss infó, hogy a készüléken nem a már a hivatalosan is elkaszált Windows Phone oprendszer fut majd, hanem teljes értékű Windows élményt fog kínálni. Természetesen kicsit átdolgozzák majd az OS-t, hogy maximálisan ki tudják használni az Andromeda adottságait.

A Microsoft egyébként rengeteg projekten dolgozik, hiszen jövőre egy új Xbox One konzol is érkezhet, de megújulnak a Surface laptopok is, mivel az új típusokba már az AMD processzora kerül. Emellett egy 12.9 colos tabletről is hallani, amelyet az iPad Pro riválisának szán a cég.

Forrás: GSMArena

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid