Együtt debütálhat a Nokia 7.1 és a 7.1 Plus

0

Már egy ideje lehet hallani különféle szóbeszédeket a Nokia 7.1 Plus elnevezésű okostelefonról, ami bizonyos források szerint szenzorszigetes kijelzőt, mások szerint egy hagyományos megjelenítőt kaphat. A kissé ellentmondásos értesüléseket a legújabb kiszivárgott információk igyekeznek valamelyest helyretenni, és egyúttal biztosítanak némi rálátást a kérdéses mobil társára, a “sima” 7.1 modellre.

A legújabb hírek NokiaPowerUser jóvoltából kerültek a világhálóra, amely úgy tudja, a Nokia 7.1 Plus mindenképpen megkapja a notchos képernyőt, bármit is állítsanak egyéb források. Szerencsére ha valakinek ez a megoldás nem tetszik, még mindig választhatja a Nokia 7.1-et, ami a hosszított kijelzőket egy jóval hagyományosabb módon közelíti meg. Utóbbi afféle szellemi utódja lesz a Nokia 7 Plus-nak, és bár valószínűleg a 6 hüvelykes megjelenítő mérete cseppet sem fog módosulni, azért lesz bőven változás a formatervben. A belső értékek szempontjából még komolyabb eltérésekre lehet számítani, hiszen a korábbi Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészletet egy modernebb és vagányabb chipset váltja majd a 710-es személyében.

Ilyen lehet a Nokia 7.1 Plus

A SoC mellé 4 GB RAM, valamint 64 GB háttértár csapódik, egy vélhetően méretes akkumulátor társaságában. A készülék természetesen gyári Android operációs rendszert fog futtatni, abból is a legújabbat, vagyis a 9.0 Pie-t. Annyit azért érdemes megjegyezni, hogy a Plus változat valószínűleg jóval több operatív memóriát és belső tárhelyet kaphat, mint az alapmodell. A nagyobb kapacitású akkumulátor és a megnövelt kijelzőméret szintén ott van a kalapban. Egyedül a processzor lesz szinte teljes bizonyossággal azonos mindkét készülékben.

Nokia 7 Plus

A HMD Global október 4-én tart egy rendezvényt, melynek helyszínét még nem sikerült kideríteni. Egyelőre nincs érdemben megerősítve mit fog bemutatni a finn vállalat, de a Nokia 7.1, illetve 7.1 Plus a legesélyesebb jelöltek között vannak.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid