Érkezik a Xiaomi Black Shark 2

0

Áprilisban nem csak a langyosabb szeleknek, de a Xiaomi Black Shark-nak is örülhettünk, ami a kínai vállalat első játékokra kiélezett okostelefonja volt. Bár a készülék jelenleg is kapható azért alkalmaztam múlt időt, mert hamarosan jön a folytatás – derült ki a kínai telekommunikációs hivatal jóvoltából.

A TENAA adatbázisában egyelőre csak fotók és néhány aprócska részlet található a mobilt illetően, de már ezek is egyértelműen jelzik, hogy a telefon rohamléptekkel halad a debütálás felé. A képek alapján látható, hogy a formaterv hasonló lesz az elődéhez, marad a mintás hátlap, viszont a kamerakészlet ezúttal vertikálisan helyezkedik el, az ujjlenyomat-olvasó pedig a hátlapra került.

A listázás értelmében a képernyő mérete nem fog változni, továbbra is 5.99 colos lesz a képátló, és az akkumulátor kapacitása is megmarad 4000 mAh-nak. Igazából arra is van némi esély, hogy nem egy utódot, hanem egy olcsóbb változatot látunk. A Razerrel kapcsolatban hasonló szóbeszédek röppentek fel, a cég állítólag egy kedvezőbb árú hardverrel szerelt Razer Phone variánson dolgozik.

Egyelőre nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, inkább várjuk meg, amíg több specifikáció a napvilágra kerül. Ti minek örülnétek jobban: egy új Black Shark csúcskészüléknek, vagy egy olyan változatnak, ami a vékonyabb pénztárcának kedvez?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid