A még be sem mutatott OnePlus 6T-n gúnyolódnak a rajongók

0

A OnePlus csapata nem éppen szerencsés időpontot választott arra, hogy a rajongókat kedvenc OnePlus 6 funkciójukról faggassa. A céget kedvelő felhasználók megragadták az alkalmat, és gúnyolódtak egy picit a gyártón és a soron következő zászlóshajón. Finom vagy kevésbé burkolt módon tudatták: nincsenek elragadtatva attól, hogy lemarad a jack csatlakozó a OnePlus 6T-ről.

A OnePlus hivatalosan is elismerte, hogy a következő sztárkészülékükön már nem lesz 3.5 mm-es jack aljzat. A vállalat számára sajnálatos módon a legtöbb felhasználó azonban igenis sokra tartja a lehetőséget, hogy kényelmesen használhassa kedvenc vezetékes fejhallgatóját, headsetetét. Azt is hozzá kell tenni, hogy bár egyre jobb a minőségük, a vezeték nélküli megoldások még mindig nem érik utol a kábeles konstrukciókat. Így aztán nincs mit csodálkozni a csalódott hangokon, melyek elég hangosak voltak, miután a gyártó kikérte a rajongók véleményét Twitteren.

Jól nézd meg, mert hamarosan eltűnik..

A OnePlus azt kérdezte a követőitől, hogy mi a kedvenc funkciójuk a OnePlus 6-ban, és a nagy többség a jack csatlakozót emelte ki. Valaki gúnyosan, valaki viccesen posztolt, érdemes megnézni, milyen válaszok születtek. Ha értesz egy kicsit angolul, akkor itt tudsz böngészni a reakciók között.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy páran a kedvező árat és a Dash Charge gyorstöltési metódus jelölték meg kedvenc funkció gyanánt, de ezzel a kérdéssel így is eléggé befürdött a OnePlus.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid