Ekkor frissülnek a Samsung mobilok Android 6.0-ra

0

Eddig csak viszonylag kevés készülék kapta meg a legújabb Androidot, de több gyártó is már gőzerővel dolgozik a saját 6.0-s rendszerén. A Samsung mobilok frissítése decemberben indulhat.

Nemrég kiszivárgott egy állítólagos ütemterv, ami alapján két fázisban történik majd a Samsung készülékek Android 6.0-s frissítése. Az első fázis decemberben indul, ekkor természetesen a legújabb csúcsmobilok, a Note 5 és az S6 edge+ kapják meg a friss szoftvert. A sort az S6 és az S6 edge folytatja, ezek várhatóan januárban frissülnek, a tavalyi Note 4 és Note Edge pedig februárban kerülhet sorra. Az első fázisba tartozik még a Galaxy S5 és a Galaxy Alpha is, ezek várhatóan tavasszal kapják meg a 6.0-s rendszert, de pontos időpont még nincs.

samsung-android-6.0

Ha a fent említett modellek mind frissültek, utána következik a második fázis, amelybe a Galaxy A3, A5, A7 és A8, illetve a Galaxy E5 és E7 tartozik bele. Ezeknél a készülékeknél még bizonytalanabb az időpont, de nyár előtt nem valószínű, hogy sorra kerülnek.

Az utóiratban az olvasható, hogy lesz 3. fázis is, azaz más Samsung készülékek is megkaphatják az Android 6.0-t a későbbiekben.

TimesNews.co.uk

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid