3-szoros optikai zoommal jön az új ASUS csúcsmobil

0

Idén januárban a CES ideje alatt mutatta be az Asus a Zenfone Zoomot (ZX550), amit azzal a szöveggel harangozott be, hogy ez a legvékonyabb okostelefon 3x-os optikai zoommal. Bár a készülék még nem került forgalomba, már egy másik Zenfone Zoom változat is feltűnt, ami a Z00XSB kódnévre hallgat. Lássuk, mit is tud! 

A tajvani gyártó okostelefonja a kínai telekommunikációs hivatal oldalán tűnt fel, ami arra utal, hogy forgalomba kerülhet az ország határain belül, és hogy hamarosan hivatalosan is felfedhetik a nagyközönség előtt. A TENAA információi szerint az új változat lelke egy négymagos, 2.3 GHz-es, valószínűleg Intel márkájú lapka lesz, ami egy 5.5 hüvelykes Full HD kijelző mögött rejzőzik. Sem rendszermemóriából, sem belső tárhelyből nem lesz hiányunk, hiszen előbbiből 4 GB-ot, míg utóbbiból 64 GB-os pakoltak a mobilba az Asus mérnökei.

Asus Zenfone Zoom

A készülék főattrakciója nyilván a fényképek készítése lesz, erre a célzatra egy 13 megapixeles hátlapi, illetve egy 5 megapixeles előlapi kamera áll majd a rendelkezésre. Maga a mobil 185 grammot nyom a mérlegen, és 158.9 × 78.84 × 11.95 mm-es dimenziókkal rendelkezik, illetve érdemes megemlíteni, hogy már gyárilag Android 5.0 Lollipopot futtat. Kapcsolódási lehetőségek széles tárházát tartalmazza a Zenfone Zoom új változata, ami egyebek mellett fekete és fehér színben is kapható lesz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid