Elég izmos lesz a Huawei Mate 20 Lite

0

A Lite kiadásokat sokan nem szeretik, mivel gyakorlatilag az alap modellek lebutított változatairól van szó, ahol rendszerint átesnek a gyártók a ló túloldalára. A Mate 20 Lite esetében viszont úgy tűnik, hogy a Huawei nem esett ebbe a hibába.

A Mate 10 széria sikere után rengetegen várják a legújabb változatokat, és ezt még fokozni fogja az a rengeteg pozitív infó, ami néhány tanúsítványnak hála kiszivárgott a Lite változatról. Ezek szerint egy 6.3 colos, 19:9-es kijelzőt kapunk majd, ami a kávák minimalizálása miatt notch-csak érkezik. A képek alapján a fém hátsónak is búcsút mondhatunk, hiszen üveg borítja majd.

Szerencsére a specifikáció is szerepelt az egyik tanúsítványon, ami alapján akár a Lite jelzőt is elhagyhatták volna. A Huawei legújabb felső-középkategóriás hardvere, a Kirin 710 felelős majd a sebességért, ami mellé 6GB memória és 64GB háttértár kerül. Ezek a mennyiségek eléggé meglepőek egy “olcsóbb” változat esetében.

Hátul duál kamerát üdvözölhetünk (20MP + 2MP), míg elöl egy 24 MP-es optika segítségével készíthetjük majd a jobbnál-jobb szelfiket. Akkumulátorból 3650 mAh-sat tudtak belezsúfolni, ami a takarékos hardverrel nagyon jó készenléti időt sejtet. A tanúsítványon Android 8.1 szerepel, ám elképzelhető, hogy a megjelenéskor már Android P (9.0) fut majd rajta.

Állítólag októberben mutatják be a Huawei Mate széria legújabb tagjait, de olyan pletyka is van, miszerint a Lite változat akár hamarabb is megérkezhet. Ezzel kapcsolatban bizakodásra adhat okot, hogy Kínában már megkapta az ehhez szükséges tanúsítványokat.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid