Látványos és gyönyörű módon tesztelték a Vivo NEX strapabírását

0

A Vivo NEX okostelefon minden porcikájában a jövőt idézi, amiből egy kis darabot el is hozott magával, amikor bemutatták. Az előlapi kamerát egy különleges egység segítségével a házba rejtette a gyártó a kijelző/előlap arány fokozás okán, és ennek az időtállósága bizony sokakat izgat. A cég úgy döntött, elébe megy a spekulációknak, és egy látványos, mondhatni már művészi módon tette próbára a NEX frontoldali kamerájának strapabírását. (Videó a cikk végén).

Persze minket az is érdekelne, mi történik a bekerülő porral és más szennyeződésekkel, de nyilván azt is tudni akarjuk, mennyire bírja a feszegetést, az erőhatásokat az előlapi kamera mechanikája. A Vivo úgy tűnik semmit nem bízott a véletlenre.

A manufaktúra nyilatkozatai alapján úgy tudni, az egységet komoly tesztelésnek vetették alá, és a modul képes 45 kg-ot megtartani, ezen felül pedig 50 ezer alkalommal nyílik ki, és csukódik be mindenféle gond nélkül. Na és mi van ha oldalról nyomják az apparátust? A gyártó videója erre igyekszik választ adni.

Őszintén szólva, már majdnem művészi az, amit itt látunk. A kínai gyártó fogott nyolc darab NEX készüléket, körbe rakta őket, majd rájuk helyezett egy 40 kg-os kerek üveglapot. Az üveglapra pedig egy 50 kilogrammot nyomó balerina kerül, és lényegében ez maga a teszt, amiben összesen 90 kg súlyt kell kiállnia a NEX kameramoduljának. Ráadásul a balett táncos körbe is fordul a tengelye körül, ami csak növeli a terhelést. Az nem derül ki, hogy a videó mennyire hivatalos, mert nem a gyártó közösségi média profiljain tették közzé, de eléggé annak látszik, másfelől pedig elképesztően jól néz ki. Tekintsétek meg Ti magatok is!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid