Leakciózták az Eleglide elektromos rollereket a Geekmaxi oldalán

0

Az Eleglide egy viszonylag új márka az elektromos járművek piacán, de van már néhány sikeres elektromos kerékpárjuk (az egyiket mi is teszteltük), és nemrég rollereket is piacra dobtak. Két hagyományosabb, utcai modelljük, illetve két izmosabb, terepre is alkalmas járgányuk jelent meg, és ezeket most mind kedvezményes áron lehet beszerezni. Mindegyiket EU raktárról küldik gyors szállítással és extra fizetni valók (vám, áfa) nélkül. 

A Geekmaxi oldalán tehát most kedvezményes áron lehet megrendelni az Eleglide elektromos rollereit, a promóció teljes leírását illetve a kínálatot az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni:

Egyes gépekre akár 100 eurós kedvezmény is lehet, érdemes szétnézni, mert egy ilyen szerkezet nagyon sok esetben képes kiváltani a városi tömegközlekedést, amelyet a járvány idején érdemes elkerülni. Arról nem is beszélve, hogy egy elektromos járművel a környezetet is kíméljük. Lássuk akkor a gépeket külön-külön is, röviden!

Eleglide S1

Az Eleglide S1 elektromos roller 10 colos felfújható kerekeken gördül, váza összehajtható, belsejében pedig egy 400 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően elérhető a 24 km/óra maximális sebesség is. A szerkezet belsejében található akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 30 km hatótávolságot is biztosíthat. Az elektromos roller most mindössze 279,99 eurós, vagyis nagyjából 100 800 forintos áron rendelhető a Geekmaxi jóvoltából. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Eleglide S1 Plus

A szerkezet az előző masinához sokban hasonlít: kerekei ugyanúgy 10 hüvelykesek és pneumatikusak, a könnyebb szállítás és tárolás érdekében a váza összehajtható, és ugyanúgy egy 400 wattos elektromotor hajtja majd a felhasználót, ha a rollerre pattan. A maximális sebesség ugyanúgy 24 km/óra, viszont ezúttal egy jóval nagyobb akkumulátor került a jármű belsejébe, amelynek köszönhetően a 45 km-es hatótávolság is lehetségessé válik, egyetlen feltöltéssel. Ennek köszönhetően a roller alkalmassá válik az egymáshoz közeli települések közötti ingázásra, illetve ritkábban kell tölteni. Az Eleglide S1 Plus elektromos roller most mindössze 329,99 eurós áron rendelhető, ami hazai pénzben megközelítőleg 118 700 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Eleglide D1

Elektromos roller terepre vagy hosszabb utakra? Igen, ilyen is létezik, az Eleglide D1 városon kívül is képes helytállni, és egészen nagy távolságok megtételére is igénybe vehetjük. A szerkezet belsejében ezúttal egy nagyobb teljesítményű, 500 wattos motor teljesít szolgálatot, ez biztosítja a 45 km/óra maximális sebességet. A roller, akárcsak fentebb ismertetett társai, három különböző üzemmódban hajtható, kerekei 10 hüvelykesek, és felfújhatók. A roller duál tárcsafékkel is rendelkezik, illetve van beépített világítás. A D1 belsejében található akkumulátor képes biztosítani az akár 70 km-es hatótávolságot is. Az Eleglide D1 elektromos roller 549,99 eurós áron rendelhető, ami hazánk pénzében nagyjából 197 900 forintot jelent. További tudnivalók és megrendelés erre a linkre kattintva!

Eleglide D1 Master

Ha azt hitted, hogy nem lehet tovább emelni a tétet, akkor nagyot tévedtél! Ez a roller még az előbb említettre is rálicitál, mivel a belsejében nem egy, hanem kapásból két 500 wattos elektromotor dolgozik, így aztán a végsebesség elérheti az 55 km/órát, ami már tényleg nem semmi egy elektromos rollertől. Egy ilyen géppel az akár 30 fokos emelkedőket is simán meg lehet hódítani, kis túlzással a hegymenet sem állhat a gép útjába. Ráadásul a beépített akkumulátor is nagyobb, egyetlen feltöltéssel képesek vagyunk megtenni akár 80 km-t is. Az Eleglide D1 Master elektromos roller most 899,99 eurós, vagyis nagyjából 323 700 forintos áron rendelhető a Geekmaxi webáruházából. Részletes ismertetést, illetve a megrendelési lehetőségeket ezen a linken találod!

Még egyszer következzék a Geekmaxi Eleglide elektromos rollerekre szabott promóciója:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid