Két népszerű elektromos bicajt árazott le a Tomtop

0

Két népszerű elektromos kerékpár is olcsóbb lett a Tomtop oldalán, ráadásul európai raktárról küldik őket gyors és vámmentes szállítással. Az egyik a Samebike bicaja, a másik pedig egy Xiaomi modell.

Samebike LO26-WHFT

A Samebike 26 colos kerekeken gördülő elektromos biciklije már azzal elnyerheti a szimpátiánkat, hogy strapabíró alumínium ötvözetből készült, nem mellesleg összehajtható váza lazán bírja a 150 kg-os terhelést. Az applikált elektromotor névleges teljesítménye 500 watt, az általa biztosított maximális haladási sebesség pedig elérheti az akár 35 km/órát is. Így aztán nem csoda, hogy a kerékpár meredekebb terepen is helytáll, a 25 fokos emelkedők sem jelentenek számára gondot. Az első és hátsó tárcsafék, a beépített világítás, a 21 sebességes váltó – ezek már csak mondhatni hab a tortán.

A bicikli 10 Ah-s akkumulátorral rendelkezik, amely 25-35 km-es hatótávot biztosít teljesen elektromos módban, illetve 40-80 km-es hatótávot rásegítéses meghajtás esetén. A telep töltése mindössze négy órát vesz igénybe. A Samebike LO26-WHFT kiváló választás lehet a nem épp madárcsontú, vagy a rendszeresen komolyabb málhával utazók egyéneknek, és most a Tomtop jóvoltából 916,65 dolláros, vagyis megközelítőleg 278 ezer forintos áron rendelhető. A kerékpár európai raktárból érkezik, tehát nem kell aggódni a hosszú szállítási idő és az extra költségek miatt sem. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Xiaomi HIMO Z16

Kedvenc kínai gyártónk az elektromos járművek világában is egyre nagyobb jelenléttel bír, ez a moped kialakítású elektromos kerékpár szintén kiváló választás lehet sokunk számára. A bicikli 16 hüvelykes kerekekkel, összehajtható alumínium vázzal, legfeljebb 100 kg-os teherbírással és 25 km/óra maximális sebességgel rendelkezik, utóbbit egy 250 wattos elektromotor biztosítja. Míg a fentebb ismertetett ajánlat hosszú kirándulásokra, települések közötti rendszeres közlekedésre való, addig a Xiaomi biciklije a városon belüli közlekedés ideális eszköze lehet.

Az első és hátsó tárcsafék, illetve a beépített világítás most is alap, hiszen a biztonságos közlekedés a legfontosabb. Az akkumulátora elektromos meghajtás esetén 55, rásegítéses üzemmódban pedig akár 80 km hatótávot is képes biztosítani, miközben a töltési idő legfeljebb 4-6 óra. Városon belül tekerni, a tömegközlekedést kiváltani lehet remek választás a Xiaomi HIMO Z16, ami most a Tomtop online üzletében mindössze 583,32 dollárba, vagyis cirka 177 ezer forintba kerül. Ezt a kerékpárt is európai raktárból küldik, ami gyors szállítást, és az extra költségek alóli mentesülést jelenti. További részleteket és megrendelési lehetőségeket ezen a linken találsz!

Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid