Ennyibe kerülhet a Samsung Galaxy Z Flip 3

0

Várhatóan augusztusban bemutatják a Samsung új hajlítható mobiljait, és most az egyik szivárogtagtó felfedte, hogy mennyibe kerülhet majd a kagylótelefonok kialakítását idéző Galaxy Z Flip 3.

Az egyik twitteres forrás szerint a Samsung Galaxy Z Flip 3 hivatalos ára 1249 dollár lesz, ami átszámolva nagyjából 377 ezer Ft, de nyilván Európában ennél magasabb összegre számíthatunk. A közvetlen elődnek számító Z Flip 5G tavaly nyáron debütált, méghozzá 1449 dolláros áron (Magyarországon ebből 579.990 Ft lett), vagyis az új modell számottevően olcsóbb lesz, annak ellenére, hogy nagyon sok téren fejlődik.

Az előzetes információk szerint a Samsung Galaxy Z Flip 3 egy 6,7 colos, 120 Hz-es AMOLED belső kijelzőt kap, kívül pedig egy 1,9 colos másodlagos panel lesz. A készülékbe Snapdragon 888 lapkát szerelnek, az 5G támogatás már alap lesz, és 8 GB RAM, valamint 256 GB-ot tárhely kerül a készülékbe.

Számítunk még egy 12+12 MP-es duál hátlapi kamerára, egy 10 MP-es szelfikamerára, oldalsó ujjlenyomat-olvasóra, valamiféle IP minősítésre (valószínűleg csak cseppállóság), sztereó hangszóróra, valamint Android 11-re épülő One UI 3.1 rendszerre.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid