Elektromos nyakmasszírozó akcióban a Cafago oldalán

0

A Cafago jóvoltából most kedvezményes áron rendelhető egy nyakmasszírozó gép, amelynek segítségével csökkenthető az izmok feszültsége, enyhíthető a nyaki fáradtság, illetve javítható az általános közérzet. A készülék beépített akkumulátorral bír, vagyis a szokásos, mindennapi tevékenységek közben is használható, akár a konnektoroktól távol.

Az eszköz kialakítását úgy tervezték, hogy az automatikusan alkalmazkodjon a nyak ívéhez, szorosan illeszkedik, nem fog lecsúszni. A szerkezet 6 különböző masszázsmódot és 15 erősségi szintet tesz lehetővé, hogy minden igényt kielégítsen. Az üzemmódok között van dörzsölő, akupunktúrás, szimpla masszázs, ütögető, illetve automatikus mód is.

Mivel, ahogyan a bevezetőben is említettük, a nyakmasszírozó rendelkezik egy beépített, 500 mAh kapacitású lítium akkumulátorral, vagyis a kütyüt pihenés közben, utazás során, vagy bármilyen tevékenység végzése közben viselhetjük, amíg mi tesszük a dolgunkat, ez is teszi az övét. A készülék töltése USB-csatlakozón keresztül történik.

A masszázs hőmérséklete 38-42 Celsius fok közötti, az ajánlott masszírozási idő 15 perc, aminek már érezhető hatása lesz.

Természetesen a készülék nem tudja helyettesíteni a professzionális szakembert, vagy az orvost, de bizonyos helyzetekben enyhíthet a könnyebb tüneteken.

A multifunkciós nyakmasszírozó gép most mindössze 14,64 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar pénzben megközelítőleg 5 250 forintot jelent. A szállítás ingyenes, viszont a készüléket kínai raktárból küldik, tehát erre az összegre még rámehet az áfa. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid