Február 27-én debütál a Honor Magic 5 széria

0

Nagy meglepetésként nem ért bennünket, de a Honor végre hivatalosan is megerősítette, hogy február 27-én, a barcelonai MWC expó keretein belül egy termékbemutatót fog nyélbe ütni. A jeles eseményen debütál a Magic 5 sorozat, illetve bejelentik a hajlítható képernyős Magic Vs nemzetközi értékesítését is.

A hajlítható kijelzővel szerelt okostelefon európai megjelenése valószínűleg nem fog sokkolni senkit, hiszen a Honor európai részlegének elnöke, Tony Ryan már korábban megerősítette a Magic Vs érkezését, amelyet 2023 első negyedére ígért. Az újdonságok bejelentésére 13:30-kor kerül sor közép európai-idő szerint, az eseményeket természetesen online is követhetik azok, akik nem tudnak kiutazni a kiállításra.

A Honor Magic Vs eredetileg novemberben debütált, a jellemzői tehát ismertek, 7,9 hüvelykes hajlítható OLED kijelző 90 Hz-es képfrissítéssel, Full HD+ felbontással, 6,45 colos, szintén OLED technológián alapuló külső képernyő, 2560 x 1080 pixeles megjelenítéssel, 120 Hz-es képfrissítési rátával, Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet, 54 megapixeles elsődleges kamera, 66 wattos gyorstöltés támogató 5000 mAh kapacitású akkumulátor jellemzi a készüléket egyebek mellett. Az előzetes infók alapján 1275 eurót kérhetnek majd el a mobilért, ami megközelítőleg 500 ezer forintot jelent, ez állítólag a 8/256 GB-os kiszerelés ára, de erre egyelőre ne vegyen senki mérget.

Ami pedig a Honor Magic 5 készülékeket illeti, várhatóan három okostelefon érkezik a sorozattal, közös lesz bennük az, hogy mindegyiket Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet hajtja. Az alapmodell mellett számítunk egy Pro és egy Ultimate variánsra, de korábban feltűnt egy Lite modell is a Google Play Console adatbázisában. Az – ahogyan a nevéből is sejthető – büdzsé ajánlat lesz, Snapdragon 695 chipsettel. Bőven megvan rá az esély, hogy február 27-én ez a telefon is bemutatkozik a nagyérdemű előtt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid