Kiszivárogtak a Xiaomi Pad 6 és a Pad 6 Pro jellemzői

0

Sokáig volt tetszhalott állapotban a Xiaomi táblagépes vonala, amely 2021-ben támad fel. Azóta olyan modellekkel örvendeztettek meg bennünket, mint a Pad 5, a Pad 5 Pro vagy a Redmi Pad, és a legfrissebb értesülések szerint jelenleg is újabb tableteken dolgoznak a kínai gyártó munkatársai. Az általában megbízható információkat szállító Digital Chat Station nemrég valahonnan kiderítette a Xiaomi Pad 6 és a Pad 6 Pro néhány fontosabb jellemzőjét.

Mindkét fejlesztés alatt álló táblagép 11 hüvelykes IPS LCD megjelenítővel lesz felszerelve a hírek szerint. A paneleken nem fognak spórolni a pixelekkel, az újdonságok 2880 x 1800 képpontos felbontással rendelkeznek majd. Az alapmodell 120, a Pro variáns pedig 144 Hz-es képfrissítést kínál a tekintélyes pixelsűrűség mellé. Mindkét táblagép megjelenítője támogatni fogja a Dolby Vision és a HDR10+ szabványokat.

A Xiaomi Pad 6 belsejében Snapdragon 870 lapkakészlet végzi majd a számításokat, míg a Pro modellbe Snapdragon 8+ Gen 1 chipset kerülhet, akár 12 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral kiegészítve. A táblagépek mindegyike fel lesz szerelve ujjlenyomat-olvasóval, illetve Digital Chat Station értesülései szerint olyan akkumulátort építenek majd a belsejükbe, ami támogatja a 67 wattos gyorstöltést.

Arról egyelőre a rangos szivárogtató sem tudott nyilatkozni, hogy mikor tervezik leleplezni a készülékeket, és a várható árról sem mondott semmit. Vélhetően ahogy közeledik a leleplezés napja, úgy fogunk egyre többet és egyre sűrűbben hallani a táblagépekről, nincs más dolgunk, mint türelemmel várni az újabb részleteket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid