Elephone A4 – iPhone X koppintás 99 dollárért

0

Már rendelhető az új Elephone A4, és a kb. 25 ezer Ft-os árért egy kifejezetten ígéretes mobilt kapunk.

Az Elephone A4 külseje megosztó lehet, hiszen már ott figyel rajta a “notch” (vagyis kijelzőbevágás), ám ezzel együtt is egy nagyon szép telefont alkotott a gyártó. Letisztult dizájn jellemzi a fémből és üvegből készült mobilt. A kijelző 5.85 colos, 18:9-es arányú, és HD+ felbontással rendelkezik.

Friss hardvert kapott a mobil, mivel az MTK6739 4 magos chipje dolgozik benne, amit 3GB memóriával és 16GB tárhellyel egészítettek ki. Utóbbi természetesen bővíthető, és akár 128 GB-os memóriakártyával is megtoldhatjuk.

Kamerából egy 8 megapixeles került a hátsó részre, elöl pedig egy 5 MP-es felel a szelfikért. Ezek elsőre kevésnek tűnhetnek, de az olcsóbb kínai mobilok sosem a fényképező képességükről voltak híresek. Az azonosításra több lehetőség is van, hiszen jelen van a szokásos ujjlenyomat-olvasó, melyet rendhagyó módon a készülék oldalán helyeztek el, de megkapjuk a ma oly divatos arcfelismerést is.

Akkumulátorból egy 3000 mAh-s egységet sikerült az Elephone A4 karcsú készülékházába zsúfolni, amivel nagyjából 2 napos használati időre számíthatunk. Szerencsére a legfrissebb szoftverrel érkezik a mobil, így már a kicsomagolásnál az 8.1 Oreo fogad minket. A telefonba akár két SIM kártyát is tehetünk, ráadásul a B20-as sávot is támogatja. Arany és fekete színben rendelhető.

Az Elephone A4 előrendelési szakaszban van, így jókora kedvezménnyel lehet kifogni a mobilt. Ha most rendeljük elő, akkor akár 99.99 dollárért is hozzájuthatunk, ami kb. nettó 25.500 Ft, és ennyiért igen jó vételnek ígérkezik (egy kis felárért választható garantáltan vámmentes szállítás: Duty Free Shipping). Részletes és vásárlás az alábbi linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid