Ennyi Samsung Galaxy S9 fogyott az első hónapban

0

Valamivel több, mint egy hónapja jelentek meg a Samsung Galaxy S9 modellek, és most megérkeztek az első becslések az eladási mennyiséggel kapcsolatban.

Az új széria a kamerát leszámítva inkább csak kisebb újításokat hozott, kaptunk még persze sztereó hangszórót, frissített hardvert, AR Emojikat és pár egyéb dolgot, de ezek azért a felhasználók nagy részének kevésbé fontosak. Ennek ellenére a Samsung azzal számolt, hogy a Galaxy S9 eladási mutatói meghaladják majd a tavalyi szériát.

A megjelenéstől számított első hónapban a Canalyst becslése szerint 8 millió Galaxy S9 és S9+ fogyott világszerte, ami megegyezik az S8 modellek tavaly ilyenkori teljesítményével. Nem sikerült tehát túlszárnyalni az előző szériát, de szerintünk ennek az eredménynek is örülhet a gyártó. 2016-ban egyébként az S7 sorozat 9 millió eladott példánnyal nyitott az első hónapban.

További érdekesség, hogy a 8 millió darabból az Egyesült Államokban 2.8 millió, Dél-Koreában pedig közel 1 millió fogyott. Továbbá kiderült az is, hogy a duál kamerás S9+-ből többet vettek világszerte, mint a kisebb modellből.

Végül érdemes megjegyezni, hogy ezek az adatok csak becslések, a Samsung egyelőre nem tett közzé hivatalos számokat.

Forrás, Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid