Elephone P6000 – itt az első Lollipopos okostelefon Kínából!

0

Az 5.0-s Android, azaz a Lollipop elérte végre a kínai gyártókat is, és december 27-től kapható lesz az Elephone P6000, ami egy módosítatlan verzióját fogja futtatni a friss operációs rendszernek.

Elephone_P6000

Ahogyan a 170 dolláros ár is sejteti, nem egy zászlóshajóról van szó, a készülék inkább a középkategóriába sorolható a tulajdonságai révén: 5 hüvelykes HD kijelző, MT6732 négymagos, 1.5 GHz-es chipset Mali Y760 grafikus gyorsítóval, 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely. Ami még talán vonzóbbá teszi a mobilt, az a 13 megapixeles hátlapi kamera, valamint a beépített LTE modem, illetve a 2700 mAh-s telep is ígéretesnek tűnik. Talán nem egy csúcskészülék, de a hardveres specifikációi nem megvetendőek, plusz a legfrissebb Android jelenléte is komoly fegyvertény, ami miatt érdemes lesz figyelni majd erre a telefonra.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid