Elephone U2 – Már rendelhető az olcsó, kávamentes, pop-up kamerás telefon

0

Az Elephone U2 a kínai gyártó saját válasza a jelenlegi kávamentesítési őrületre, amiben sok más vállalathoz hasonlóan ők is a pop-up kamerás megoldást választották a keretek elűzéséhez. Az U2 persze számos más érdekességgel is bír, ezekről be is fogunk számolni az alábbiakban, de a legjobb kétségtelenül a mobil ára, hiszen már 199,99 dollárért elő lehet rendelni, vagyis olyan 58 ezer Ft-ból kijön a vámmentes EU Priority Line szállítással.

Az Elephone U2 egyik fő erénye kétségtelenül az, hogy alig van kerete a 6,26 colos IPS LCD képernyő körül, amin egyébként Full HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak. Nincs szenzorsziget, nincs bevágás, az előlapi duál kamera egy periszkópos megoldásnak köszönhetően hívható elő, a szenzorok felbontása pedig 16 és 2 megapixel.

De lássuk, mi vár ránk a telefon belsejében! Az U2 burkolata alatt egy kifejezetten erős és modern MediaTek Helio P70 lapkakészlet dolgozik 4 GB RAM, valamint egy 64 GB kapacitású háttértár mellett. A belső tárhely bármikor bővíthető, ha a szükség úgy kívánja. Mi van még a borítás rejtekében? Soroljuk: B20 LTE hálózatokat támogató modem, kétcsatornás WiFi modul, 4.2 Bluetooth modem, duál SIM foglalat, no és persze ott van a GLONASS, valamint GPS műholdakkal egyaránt kommunikáló navigációs rendszer is.

Ami pedig a kamerákat illeti, a hátoldalon egészen korrekt kis apparátus található 16, 5, valamint egy 2 megapixeles érzékelővel (a főkamera rekeszértéke f/1.6). A periszkópos kameráról már beszéltünk, lássuk mi van még, amit tudni érdemes. Bár elsőre nem látni, a mobilon van ujjlenyomat-olvasó, ami ezúttal a kereten foglal helyet. Szokatlan, de nem példátlan megoldás ez, hiszen többek között a japán Sony is sűrűn alkalmaz hasonlót.

A telefon akkumulátorának kapacitása első olvasatra talán nem tűnik valami nagyon pengének, viszont a 3250 mAh-s telep gyorstöltés révén is táplálható, így mindig hamar rendelkezésre állhat a készülék. Szoftveresen is nagyon oké a telefon, hiszen Android 9.0 Pie operációs rendszer fogad minket már a bekapcsolás után, ami naprakész, és természetesen magyar nyelv is van benne.

Az Elephone U2 most a Banggood oldalán magyar valutára átszámítva kb. 58 ezer forintos áron kapható az EU Priority Line szállítással. További részletekért és megrendelésért kattintsatok bátran erre a linkre!

Forrás: KínaiBázis

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid