Elindult az LG V20 Oreo frissítése

0

Az LG V20 egy elsőrangú készülék volt a bemutatása idején, de igazából most is remekül megállja a helyét. Egy friss szoftverrel még nagyon sokáig boldoggá teheti tulajdonosait, ennek érdekében az LG már egy ideje dolgozik az update-en, aminek most beérett a gyümölcse. Immáron gőzerővel zajlik a telefon Android 8.0 frissítése.

Elsőnek a készülék F800L, F800K és F800S változatai kapják meg az új rendszerhez szükséges adatcsomagot, és elsőnek a vállalat hazájában, Dél-Koreában. A frissítés egy picivel nagyobb, mint 1.6 GB, a build száma pedig V20c-JUL-06-2018. Az adatok OTA, vagyis over-the-air módon érkeznek az érintett mobiltelefonokra.

A frissítésben sok minden egyéb mellett új ikonkészletet, rejthető home gombot, üzemidő és teljesítmény optimalizációt foglal magában. Az LG részéről ez egyelőre afféle főpróba, és ha a felhasználók elégedettek, akkor szélesebb körben is elérhetővé teszik az új rendszert.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid