Elindult a Play Áruház havidíjas előfizetése, a Google Play Pass

0

Nagyjából az új iPhone-ok bemutatásával egyidejűleg az Apple elindított egy havidíjas játékszolgáltatást, ami az Arcade nevet viseli, működése pedig a Microsoft Game Pass-éhez hasonló. Egy adott havi összegért cserébe játszani lehet a kínálatban lévő összes játékkal, mintha megvettük volna őket, ennek a PC-s és konzolos világban már elég nagy sikere van. Az almás gyártótól nyilván nem akar lemaradni a Google sem, így végre útnak indította saját alternatíváját, a Google Play Pass-t.

Lényegében egy havidíjas előfizetésről van szó, azonban ne tévesszen meg a név, a havi 4,99 dolláros összegért cserébe nem csupán játékokat, hanem alkalmazásokat is elérhetünk, a listában több, mint 350 cím szerepel. Ezeket teljesen reklámok, mikrotranzakciók, és egyéb plusz költségek nélkül élvezhetjük, minden extra funkció feloldásra kerül. A keresőóriás szerint a Google Play Pass magas színvonalú válogatott applikációk listáját teszi elérhetővé, és minden hónapban új tartalmak és alkalmazások gyarapítják majd a kínálatot.

A szolgáltatás nem meglepő módon kizárólag Android operációs rendszert futtató eszközökre érhető el, és egyelőre csak az Egyesült Államokban, viszont hamarosan más országokban is bevezetik a Google Play Pass-t. Akik most előfizetnek, egy éven át 1,99 dolláros áron vehetik igénybe a szolgáltatást, ez az ajánlat október 10-ig tart.

A hozzáférhető címek között olyanok vannak, mint a Terraria, a Monument Valley, a Risk, a Knights Of The Old Republic nevű Csillagok háborúja játék, az AccuWeather alkalmazás, a LIMBO, az Old Man’s Journey, miközben a This War Of Mine és a Cytus hamarosan részét képezik majd a kínálatnak. A Google Play Pass megosztható további öt családtaggal a Family Library-n keresztül, és mindenki önállóan élhet a lehetőséggel, felhasználói élményét nem befolyásolja, hogy a többiek mit töltöttek le.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid