Elképesztő kamerával jön az LG V30

0

Végre hivatalos információk is napvilágra kerültek az LG V30-at illetően, amelyeket maga a gyártó osztott meg a nagyközönséggel. A friss hírek a készülék kamerájával kapcsolatosak, amiről az LG azt állítja, hogy a legnagyobb apertúrát és a legtisztább lencséket fogja kapni, amiket valaha okostelefonban láttunk. 

Az LG V30 hátuljára, akárcsak az elődje esetében duál kamerakészlet kerül, de a gyártó állítása szerint ezúttal az elsődleges kameramodul f/1.6 rekeszértékkel bír majd, amire még nem volt példa okostelefonban. Ennek köszönhetően 25 százalékkal több fény jut a szenzorba egy f/1.8 apertúrájú megoldáshoz képest.

Az üvegből készült “LG Crystal Clear Lens” névre hallgató lencsék sokkal hatékonyabb fénygyűjtő képességekkel rendelkeznek, mint a műanyagból készültek, és sokkal jobb a színvisszaadásuk. A vállalat azt is hozzátette, hogy a széles látószögű másodlagos kamerájuk 30 százalékkal csökkentett perem környéki torzulással bír majd a készülék előző generációjához képest.

A fentieken túlmenően bejelentették: az LG V30, és minden jövőben érkező LG készülék az Immersion által fejlesztett TouchSense technológiát fogja kapni, ami sokkal jobb tapintásérzékelést, és sokszorosan megnövelt felhasználói élményt jelent majd. A mobilt használók érezni fogják a “gombokat” a telefon képernyőjén, a játékosok egy kocsi gyorsulását, a filmet nézők pedig a robbanások erejét is megtapasztalhatják – állítja a gyártó. Az LG V30 augusztus 31-én kerül bemutatásra, és már néhány kiszivárgott képünk is van róla:

GSMArena, Winfuture

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid