Elképesztően jól fogy a Xiaomi Mi Note!

1

Ha még emlékeztek, a Xiaomi két brutális phabletjét – a Mi Note-ot és a Mi Note Pro-t – két hete mutatták be hivatalosan. Utóbbit várhatóan márciustól fogják elkezdeni árulni, de a “sima” változat már tegnap megjelent. El is vitték az összeset, mindössze három perc alatt…

Az első rakomány tehát oda, mondjuk sokkal érdekesebb lenne a mi hírünk is, ha pontos számot tudnánk mondani, de azt sajnos nem tudni, hogy pontosan hány darab készülék talált gazdára ez alatt a roppant csekély idő alatt. A Xiaomi szokásos titkolózása ellenére azt azért felfedte, hogy kb. 220 millió ember érdeklődött a modell iránt, ami elég biztató adat.

A következő csapat Mi Note február 3-ától lesz kapható Kínában, de az igazi robbanás valószínűleg a Snapdragon 810-zel szerelt Mi Note Pro-t fogja kísérni, egy hónappal később.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid