Egy hetes üzemidővel jön az új Asus Zenwatch

0

Az Asus okosórája sokak szerint az egyik legszebb hordozható eszköz jelenleg a piacon. A külső adottságain kívül azonban nem sok mindent tud felmutatni, ami kiemelné a versenytársak termékei közül. Az Asus elnökének nyilatkozata szerint ez a jövőben megváltozhat.

A Focus Taiwan értesülései szerint Jonney Shih, az Asus első embere nemrég arról beszélt, hogy a következő modell egyszerűsített processzorral és operációs rendszerrel érkezik. Mindez lehetővé tenné az új ZenWatch számára, hogy akár egy hetet is üzemeljen egyetlen töltésnyi energiával.

Jelen pillanatban az okosórák nagyjából egy, vagy maximum két napos üzemidőt képesek biztosítani, ami még talán elmegy egy okostelefon esetében, de az óráknál ez nem igazán nevezhető elégségesnek. Ha az Asus képes megvalósítani Mr Shih ígéretét, akkor valóban egy elsőrangú kütyü lehet majd a ZenWatch új generációjából.

Olyan szóbeszéd is van, mely szerint az új modell a Samsung Gear S-hez hasonlóan képes lesz mobil nélkül is hívásokat kezdeményezni, ez szintén egy jól hangzó funkció. Ha hozzávesszük azt, hogy a jelenlegi modell csupán 199 dollárba kerül, és az új készülék is körülbelül ezen az áron nyithat majd, okkal gondolhatjuk azt, hogy érdemes lesz beruházni az Asus termékére. A gond csak az, hogy a tajvani vállalat nem tervez új okosórát piacra dobni ezen év harmadik negyedéve előtt, szóval aki szeretne egy extra hosszú üzemidővel ellátott, elegáns dizájnú, kedvező árú okosórát, annak várnia kell. Az Asus tervei között egyébként szerepel két karpánt piacra dobása is, ezek mérsékeltebb áron kerülnek majd forgalomba.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid