Felfedték a Meizu M1 Mini-t

0

Korábban már szóbeszéd tárgya volt, hogy a Meizu M1 Note-ot egy kompaktabb készülék fogja követni, és most maga a cég alelnöke fedte fel az M1 Mini-t a Weibo profilján. 

A “szivárogtatásért” a lehető legbennfentesebb emberek egyike, a Meizu alelnöke, Li Nan volt felelős, a mobil mellé helyezett digitális kamera pedig akár azt is jelentheti, hogy a vállalat saját fényképezőgépet dob majd piacra a jövőben. Ez még egyelőre rejtély, sőt, a mobil specifikációit is homály fedi, bár pletyka szinten azt azért lehet tudni, hogy 4.7 vagy 5 colos kijelzővel érkezik az újdonság. Egyesek még azt is sejteni vélik, hogy a hátlapi kameramodul 13 megapixeles, az előlapi pedig 5 megapixeles lesz. Árakat is kalkuláltak már a hozzáértők, tippjeik szerint 127 dollár körül lesz kapható a Meizu kompakt okostelefonja.

A Meizu M1 Mini-t holnap, azaz január 28-án mutatják be hivatalosan.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid