Megjelent az ASUS ZenWatch!

0

Végre megérkezett az ASUS szeptemberben bejelentett okosórája, igaz, még csak a kiválasztott piacokon kapható. A ZenWatch hajlított formájával és karcsú kivitelével kitűnik a versenytársak termékei közül. Egyelőre csak Ázsiában – azon belül is elsősorban Japánban – vásárolható meg a készülék, átszámítva kb. 275 dolláros áron.

Az apró szépség specifikációiról annyit érdemes tudni, hogy Snapdragon 400-as processzort, 512 megabyte operatív memóriát, és 4GB-os belső tárhelyet kapott, egy 396mAh-ás akkumulátor társaságában. A kijelző felbontása 320×320-as, ami 277 ppi-s képpontsűrűséget eredményez. Egyelőre még nem esett szó a nyugati piacokon való forgalmazásról.

https://www.youtube.com/watch?v=yeoxTrwk-BA

Nekem eddig ez az első olyan okosóra, ami igazán tetszik. Nektek bejön? Írjátok meg nekünk kommentben!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid