Elképesztően jól fogyott a Redmi Note 8 széria

0

Minden nap van miért ünnepelni, a Xiaominak pedig ezúttal az irányításuk alatt tevékenykedő Redmi márka adott okot a pezsgőbontásra. A Redmi Note 8 mobilok elképesztően jól fogytak az elmúlt időszakban, és az eladások egy óriási mérföldköveit értek el. 

A Redmi bejelentette, hogy eddig összesen 30 millió Redmi Note 8 mobilt adtak el, ebben persze benne vannak az értékesített Note 8 Pro, illetve a 8T variánsok is, utóbbiak be is kerültek 2019 utolsó negyedének legkelendőbb okostelefonjai közé. A jó híreket Lu Weibing, a Redmi vezetője tette közzé, állítása szerint az első hónapban egymillió telefont adtak el, a másodikban pedig már 5 milliót, amikor elindult a készülékek globális értékesítése. A 10 milliós mérföldkövet egy negyedév alatt sikerült elérni, és 5 hónap kellett ahhoz, hogy gazdára találjon 20 millió Redmi Note 8 telefon. 

A telefonszéria 2019 augusztusában debütált, a Redmi Note 8 Pro pedig az első okostelefon volt 64 megapixeles kamerával a hátoldalán, ám a mobilt nem lehetett kapni egészen szeptemberig. Azóta viszont a Xiaomi napi 120 ezret szállít a készülékből, ami egészen elképesztő szám. Az eladási számok szárnyalása vélhetően véget fog érni a közeljövőben, már csak azért is, mert befutott az új generáció, a Redmi Note 9 széria.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid