Elképesztően vékony kerettel jöhet a Samsung Galaxy S10

0

Bár a megjelenésig még hátra van néhány hónap, ennek ellenére mindig izgalmasak az ilyen hírek, hiszen ezek által szép lassan körvonalazódik, hogy hogyan is képzeli el új csúcsmobilját a Samsung.

Állítólag három változat is készül a Galaxy S10-ből a Samsung boszorkánykonyhájában, és ezekből kettő a már megszokott hajlított szélű kijelzővel rendelkezik majd, míg a harmadik verzió egy hagyományosabb kialakítású panellel lesz szerelve.

A szelfikamerák már a kijelző alá kerülhetnek, és teljesen minimális kávákra számíthatunk. A forrás szerint az előlap 93.4%-át foglalja majd el a kijelző (arra nem tér ki, hogy melyik változatnál), ami a Galaxy S8 83.6%-ához képest hatalmas előrelépés lenne, és már az Oppo Find X-szel lenne egy szinten (93.8%).

Csak egy koncepció

Régiótól függően már a legújabb Snapdragon 8150 vagy az Exynos 9820-as chip hajtja majd őket. Ezek jelentősen erősebbek lehetnek a most piacon lévő megoldásoknál, és természetesen már az új 7 nm-es eljárással készülnek. A versenytársak miatt végre a Samsung is beadja a derekát, és nagyobb aksit épít a mobiljaiba, így 4000 mAh-s telepre számíthatunk a csúcsmodell esetében, ami nagyjából 15%-os növekedésnek felel meg az elődhöz képest.

Néhány részlet állítólag még nem tisztázott. A specifikációkat csak november végén véglegesítik, és várhatóan februárban mutatják majd be a mobilokat. A trió 6 színben jelenhet meg: fekete, szürke, kék piros, zöld és sárga.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid