Elkezdte kiküldeni az eMAG a 3000 Ft-os “jóvátétel” utalványokat

0

A Gazdasági Versenyhivatal a megtévesztő Black Friday akciók miatt büntetést szabott ki az eMAG-ra, illetve a megállapodás értelmében azt is vállalata a webáruház, hogy 3000 Ft-os jóváírást adnak kupon formájában minden felhasználónak, akik az elmúlt egy évben vásároltak az oldalon. A napokban megindult az utalványok kiküldése, de a teljes folyamat nagyjából egy hetet vesz igénybe.

A GVH-val kötött megállapodás értelmében az eMAG 200 millió forint bírságot köteles befizetni, illetve mintegy 4 milliárd forint összegű jóvátételre is kötelezték a vállalatot, aminek egy részét 3 ezer Ft-os kuponok formájában adják oda a felhasználóknak. Azok kapják ezt meg, akik 2020. május 12. és 2021. május 12. között rendelést adtak le az oldalon. Fontos, hogy 6 hónapig lehet levásárolni ezt az összeget, és csak 10.000 Ft fölötti rendelések esetén használható fel a kedvezmény.

A kuponok már elkezdtek megjelenni a felhasználóknál, de nem egyszerre kapja meg mindenki. Az eMAG ígéretei szerint 2021. június 11-ig minden érintettnél meg fog jelenni az utalvány. Ha le szeretnéd ellenőrizni, akkor lépj be az eMAG oldalán a felhasználói fiókoddal, és keresd meg a Vásárlási utalványok menüpontot, itt lesz elérhető a kedvezményes kód. Felhasználni pedig úgy tudod majd, hogy beteszed a kosaradba a megvásárolni kívánt termékeket, és ha ezek összege eléri a már említett 10 ezer Ft-ot, akkor a Kosár oldalon ki lehet választani az utalványt.

A kedvezmény nem csak a weboldalon, hanem az appon keresztül, illetve az üzletekben is érvényesíthető, és az eMAG saját forgalmazású termékei mellett a Marketplace eladók kínálatára is érvényes.

Az eMAG büntetéséről és annak okairól itt írtunk bővebben.

Forrás: eMAG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid