Előrendelhető a 6 GB RAM-mal ellátott LeEco Le Max 2

0

Az áprilisban bemutatott LeEco Le Max 2 kétféle variánssal rendelkezik, az egyikben 4 GB, míg a másikban 6 GB RAM dolgozik. Eddig sajnos csak az előbbi volt kapható, ám most végre előrendelhetővé vált a másik, erősebb modell is, mégpedig a felszereltségéhez mérten elég kedvező áron.

Az előrendeléseket a kínai vállalat oldalán lehet megtenni, ami után 2-3 héten belül meg is érkezik a készülék. Ha igyekszel, így még akár a hónap végéig a birtokodba kerülhet a kínaiak erőgépe.

Le-Max-2

Ha esetleg nem rémlene, pontosan mi fán terem a leginkább televíziós szolgáltatásai által elhíresült LeEco csúcsmobilja, érdemes megnézni korábbi bemutató cikkünket. A készülékről röviden: 5.7 colos QHD megjelenítő, Qualcomm Snapdragon 820 lapka, 6 GB RAM, 64 GB belső tárhely, 21 megapixeles Sony kamera a hátlapon, 8 megapixeles előlapi érzékelő és USB-C hangkimenet.

Külön is említést érdemel, hogy a mobil széleskörű LTE-támogatással bír, a kínai mobiloknál gyakran hiányzó B20-as sávról sem kell lemondanunk.

leeco-le-2-max-01

Ha szeretnél egyike lenni az előrendelőknek, akkor nincs más teendőd, mint ide kattintani és lefoglalni egy készüléket. A mobil 499 dolláros áron lehet a tied (plusz áfa), viszont a vállalat ingyenes, expressz szállítást vállal a világ minden tájékára. A színválaszték egyelőre sajnos csak az aranyból áll, ám ebben az árnyalatban is pompásan fest a LeEco Le Max 2.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid