Felbukkant a Galaxy Note 6, egyelőre Android 6.0.1-et futtat

2

A Samsung új csúcsmobiljáról, a Galaxy Note 6-ról már rengeteg pletykát hallhattunk, de eddig nagyon kevés volt a valódi bizonyíték a mobil létezésére. Most azonban felbukkant a készülék.

Nemrég egy SM-N930A modellszámú Samsung mobil User Agent adatai tűntek fel. Kicsit leegyszerűsítve ez az, amit egy webszerver lát a készülékből egy HTTP kérés során (pl. böngészés közben). Mivel a Note 5 modellszáma SM-N920 volt, így szinte biztosra vehető, hogy a Galaxy Note 6 bukott most le (egyes hírek szerint Note 7 néven debütál majd a mobil).

Samsung-SM-N930A-User-Agent

Túl sok minden sajnos nem derült ki a készülékről, annyi látszik még, hogy Android 6.0.1-es rendszer fut rajta. Ez azonban egy elég fontos részlet, hiszen korábban olyan pletykákat is hallhattunk, miszerint Android N-nel debütál a Galaxy Note 6. Most viszont kiderült, hogy jelenleg még Marshmallow szoftverrel tesztelik az új csúcsmodellt, és nagy valószínűséggel ezzel is fog megjelenni a készülék.

A mobil bemutatója augusztus első hetében várható, és az eddigi hírek alapján egy igazi fenevadra számíthatunk hardveres téren. A dizájn valószínűleg nem változik sokat, de a kijelző két oldalt enyhén hajlított lesz, amire még nem volt példa Galaxy Note modell esetében.

Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid