Előrendelhető a LeTV Max

0

Tudom sokan kétkedve fogadják a legújabb kínai csodatelefonokat, de a LeTV phabletjének olyan masszív specifikációi vannak, hogy az mindenképpen elismerést érdemel. Az ázsiai cég áprilisban mutatta be három új készülékét, amelyek közül a valóban méretes – 6.33 colos – megjelenítővel szerelt Max előrendelhetővé vált, igaz egyelőre csak Kínában. 

LeTV Max

A LeTV nem igazán ismert gyártó Kína határain kívül, hazájában viszont egyike a legnagyobb multimédiás vállalatoknak. Bő egy hónapja mutattak be három okostelefont, amelyek mindegyike bivalyerős ajánlatnak tűnik. Ezek közül most a legméretesebb modellt, a Maxot szeretném röviden ismertetni. A cikk aktualitását a nemrég megindult előrendelési lehetőség adja, és bár a szállítás ideje egyelőre még nem ismert, azt már tudni, hogy 580 dollárnak megfelelő összegért lehet majd a mobilt beszerezni.

LeTV Max

Az említett összeg nem kevés, de ezért cserébe egy valódi fenegyereket kapunk: 6.33 hüvelykes, szinte keret nélküli QHD (1440×2560) kijelző, Qualcomm Snapdragon 810 processzor, 4 GB RAM és egy 20.7 megapixeles kamera, Sony IMX230-as szenzorral. Ha ez nem lenne elég, kapunk még ujjlenyomat-olvasót, LeHi-Fi hangtechnikát és egy prémium fémházat.

LeTV Max

A kínai vállalat arról egyelőre mélyen hallgat, hogy várható-e a LeTV Max más országokban való megjelenése, de ha ez esetleg elmaradna, akkor sem lesz lehetetlen a mobilt máshonnan beszerezni.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid