Egy másik hajlított Samsung mobil is jöhet az új Galaxy Note Edge előtt

0

A Samsung, hogy meg tudjon felelni az S6 edge-et övező óriási érdeklődésnek, kénytelen volt egy új gyárat felhúzni, de úgy látszik, ez mind semmi. A hajlított kijelzővel szerelt mobil népszerűsége állítólag egy új modell megalkotásához is meghozta a dél-koreaiak kedvét, amelyet még a Note 5 és a következő generációs Note Edge előtt szeretnének piacra dobni. 

Egy a Samsung anyaországában készült jelentés szerint a tech gigász egy új készüléken dolgozik, amely megelőzi majd a Galaxy Note Edge utódát, vagy ahogy jelenleg hivatkoznak rá, a Project Zent. Eddig úgy áll, hogy a hajlított kijelzős phabletet valamikor idén ősszel mutatják be, egy klasszikus dizájnt követő Galaxy Note 5 modell társaságában. Feltételezések szerint a Project Zen egy két oldalt lehajló, 5.5 hüvelykes kijelzővel érkezhet, a belsejében pedig egy kevésbé prémium chipset duruzsolhat majd. A masinából természetesen nem felejtik ki az S Pent sem.

A kérdés tehát mindenképpen adott: vajon van-e hely egy plusz készülék számára az említett Project Zen és az S6 edge között? A forrásaink szerint igen, de ez egyelőre nem több szóbeszédnél, tehát kéretik az itt olvasottakat a helyén kezelni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid