Hivatalos az Oppo R7 és a keret nélküli R7 Plus

0

Az Oppo hivatalosan is bemutatta legújabb készülékeit, az R7-et és az R7 Plust. Mindkét mobil a középkategória csúcsát képviseli, ám prémium kivitelük révén mindenképpen kilógnak a sorból.

Korábban sokat hallhattunk a Oppo készülőfélben lévő keret nélküli mobiljáról, de a pletykákban szereplő R7 jóval hagyományosabb megjelenést kapott. A készülék nagyobbik testvére, az R7 Plus viszont megfelel az előzetes híreknek, hiszen a kijelzője két oldalán minimálisra csökkent a káva vastagsága.

Oppo R7 és R7 Plus

Oppo R7 és R7 Plus

Mindkét mobil egy alumínium unibody házzal rendelkezik, elölről pedig a széleken enyhén lehajló, 2.5D-s üveg borítja őket. A 64 bites, 8 magos Snapdragon 615-ös processzor szintén egy közös pont, mint ahogy a 3 GB RAM is.

Oppo R7 Plus

Oppo R7 Plus

A készülékek hátlapján egy 13 megapixeles, f/2.2-es szenzor lapul, míg az előlapra egy 8 megapixeles egység került. A kijelző felbontása mindkét mobil esetében full HD, a méretben viszont jókora eltérés van. Az Oppo R7 egy kisebb, 5 colos megjelenítőt kapott, az R7 Plus pedig egy vérbeli phablet lett a maga 6 colos képátlójával. Ez utóbbi modell hátlapjára egy ujjlenyomat-olvasó is került, közvetlenül a kamera alá.

Oppo R7

Oppo R7

A méretkülönbségből adódóan természetesen az akkumulátor sem egyezik meg, az R7-be egy 2320 mAh-s, az R7 Plusba pedig egy hatalmas, 4100 mAh-s telep került. Minkét készülék megkapta az Oppo saját, VOOC névre hallgató gyorstöltési lehetőségét, amivel nem több, mint 30 perc alatt 75%-ra tölthető az akksi.

Oppo-R7-vooc

Az új Oppo modellek előrendelése már megindult, az R7 400, az R7 Plus pedig 480 dollárnak megfelelő áron lesz kapható Kínában. Szerencsére más piacokon is megjelennek a készülékek, az Oppo nemzetközi webshopja révén akár hazánkból is be lehet majd szerezni őket.

Oppo R7, Oppo R7 Plus

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid