A Google miatt gyorsabban merül a Samsung Galaxy S6?

1

Az okostelefonok leggyengébb pontja sokszor az üzemidő, főleg ha azt vesszük, hogy a “buta” készülékek akár több hétig is bírják töltés nélkül. Azért 1-2 napot illene bírnia az olyan prémium modelleknek, mint a Samsung Galaxy S6, de ha ez még sincs így, az nem biztos, hogy a gyártó hibája. 

A Samsung Galaxy S6 akkumulátora 2550 mAh-s

A Samsung Galaxy S6 akkumulátora 2550 mAh-s

Legalábbis ezt állítják a Business Insider azon cikkében, amelyben a Samsung Galaxy S6-ot elemzik ki részletesen. Általában véve meg voltak elégedve a mobillal, az egyetlen dolog, ami beárnyékolta az egy hónapos tesztidőszakot, az a kriminálisan gyenge, alig pár órás üzemidő volt. A cikkíró megpróbálta kideríteni, hogy mégis mi lehet az oka ennek a siralmas akkumulátoros teljesítménynek, és megdöbbentő megállapításra jutott. Szerinte nincs baj a kijelző QHD felbontásával, a TouchWiz felülettel, de még az akkumulátor méretével sem. Arra jutott, hogy nála a Google személyi asszisztense, a Now felelős a rohamos léptékű merülésért.

google now

A szerző állítása szerint mihelyt kikapcsolta a Google Now-t, az üzemidő egyből felugrott harminchat órára, holott az újságíró ezen idő alatt elég sokat használta a telefont. Más források még nem erősítették meg a jelenséget, de a Business Insider a nagynevű sajtóorgánumok közé tartozik, tehát biztosan van alapja az észrevételeiknek, bár az is lehet, hogy ez csak egy ritka/egyedi eset. Ha netán Te is hasonlót tapasztalnál, tégy egy próbát, és iktasd ki a Google személyi asszisztensét.

Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid