Előrendelhető az LG G3 erősebb változata!

1

Korábban már voltak pletykák az LG G3 erősebb változatáról, most azonban Dél-Koreában előrendelhetővé vált az új modell.

Azt gondolhatnánk, hogy a gyorsabb processzoron van a hangsúly, de a Snapdragon 805 alig erősebb a 801-esnél. Az új modell kiadásának hátterében valószínűleg inkább az állt, hogy az S805-ben már újabb modem van, ami támogatja az LTE Cat. 6-os adatkapcsolatot. Ez akár 300Mbps-os letöltési sebességet is lehetővé teszt, míg az LTE Cat. 4 ennek csak a felét tudja.

Dél-Korában már rendelkezésre áll az a hálózat, ami elméletileg már képes ilyen sebességű kapcsolatot biztosítani, ezért is volt fontos az LG-nek, hogy kiadjanak egy ehhez megfelelő készüléket.

lg-g3-prime-lte-a

A Samsung is hasonló meggondolásokból adta ki a Galaxy S5 LTE-A változatát, ami azon kívül, hogy QHD-re nőtt a felbontása, szintén megkapta az új Snapdragon 805-ös processzort.

Egyelőre az új LG G3 és a Galaxy S5 LTE-A sem fog megjelenni Dél-Koreán kívül, leghamarabb ősszel lehet arra számítani, hogy a nemzetközi piacokon is debütálnak.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid