Erősebb LG G3 jöhet Snapdragon 805-tel!

1

Eddig még csak Koreában kapható az LG G3, de máris megjelentek az első pletykák az erősebb változatáról, amire valószínűleg már nem is kell túl sokat várni.

Az LG G3 eredetileg Snapdragon 801-es processzorral került bemutatásra, de a QHD kijelző miatt teljesítményben alul maradhat a kisebb felbontású full HD-s versenytársaival szemben. Az újabb Snapdragon 805 viszont megadhatja azt a plusz erőt, amire a készüléknek szüksége lehet. Az új processzor miatt ráadásul 225Mbps-ra nő az elméleti maximális letöltési sebesség, hiszen ebben már Qualcomm MDM9635-ös modem van.

LG-G3-front

Valószínűleg más gyártók is hamarosan mutatnak be Snapdragon 805-tel szerelt QHD-s mobilt, ilyen lehet például az új Samsung Galaxy F, amit korábban Galaxy S5 Prime néven is emlegettek. Érdekes egyébként, hogy az LG nemrég védette le a G Prime nevet, ami jó eséllyel erre az új G3-as modellre utal.

Az új LG G3 “Prime” már akár júliusban jöhet, és az eredeti G3 megjelenése is ekkor várható Európában, azaz lehet, hogy nem lesz nagy különbség az két modell elérhetővé válása között.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid