Előrendelhető az Nvidia Shield Tablet!

0

Az Nvidia hivatalosan is bejelentette új játékos kütyüjét, ami a Shield Tablet nevet viseli. A készülék brutális teljesítményre képes, és ehhez képest elég jó áron kapható.

A készülék a korábbi várakozásoknak megfelelően egy 8 colos full HD-s IPS kijelzőt kapott, és a hardver szerepét természetesen az Nvidia új Tegra K1-es chipsete tölti be. Ez négy darab 2.2GHz-es Cortex-A15-ös processzormagot és egy 192 magos Kepler GPU-t jelent, ami a legdurvább grafikával rendelkező játékokkal is simán elbír. Kapunk még 2GB RAM-ot és egy microHDMI kimenetet, ami akár 4K-s kimenetet is támogat.

nvidia-shield-tablet-2

A kamerák elöl és hátul is 5 megapixelesek, a belső tárhely pedig 16GB-os a csak Wifi-s változatban és 32GB-os a 4G LTE modellben. Kapunk microSD bővítési lehetőséget is, akár 128GB-ig.

Az Nvidia Shield Tablet már előrendelhető az USA-ban, ahol az olcsóbb változat 299 dollárba, míg a drágább 399 dollárba kerül. A megjelenés pár hét múlva várható, de Európában sajnos csak augusztus közepétől rendelhetjük majd meg a tabletet.

nvidia-shield-tablet-arak

Külön kontroller is kapható egyébként a készülékhez, ami Bluetooth helyett Wifi-n keresztül kommunikál. Ez gyorsabb adatátvitelt és kevesebb akadozást biztosít. A Shield Controller ára 59 dollár.

Nvidia

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid