Előrendelhető a Honor 8 Lite

0

Bizonyos források korábban említést tettek a Honor 8 Lite-ról, amelynek végre megerősítést nyert a léte, illetve kiderültek a specifikációi. A kínaiak mobilja már előrendelhető Finnországban.

A készülék megjelenítője 5.2 hüvelykes képátlóval büszkélkedhet, LTPS technológiát használ, a felbontása pedig Full HD. A kijelzőt 2.5D-s, lekerekített üveg oltalmazza. A mobil burkolata alatt egy házon belül fejlesztett Kirin 655 lapka végzi a számításokat, nyolcmagos processzorral, ezt egészíti ki 3 GB RAM. A belső tárhely ugyan csak 16 GB, de később lehetséges kibővíteni, amennyiben a vélhetően hibrid SIM aljzat egyik slotját beáldozzuk erre a célra.

Az ujjlenyomat-olvasó a mobil hátoldalán foglal helyet, az előlapon egyébként nincsenek hardveres kezelőeszközök. Szemfüles olvasóink talán már észrevették, hogy a készülék eddig szinte mindenben megegyezik a Huawei P8 Lite 2017-es kiadásával (ami szintén nemrég debütált), de azért mégis akad különbség. A hátlapi 12 megapixeles kamerának ugyanis f/2.2 a rekeszértéke f/2.0 helyett (bár az sem kizárt, hogy ez csak elírás, és teljes az egyezés). Az előlapi érzékelő felbontása 8 megapixel, a látószöge pedig 77 fok.

Ahogyan az elején említettük, a készülék már előrendelhető az ezer tó országában, mégpedig 269 eurós áron. A kiszállítás február 17-től indul, a terméket fekete, illetve fehér színekben lehet majd megvásárolni. A kék, illetve további variánsokat márciustól kezdik forgalmazni.

A Honor 8 Lite minden bizonnyal hamarosan Magyarországon is megjelenik, de még várjuk a hivatalos bejelentést.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid