Kiderültek a Samsung Galaxy J7 (2017) legfontosabb részletei

0

Az alsó-középkategóriás Samsung Galaxy J7 2017-es iterációja ismét feltűnt a színen, ugyanis valaki letesztelte a készülék prototípusát a GFXBench nevű benchmark alkalmazás segítségével. A folyamat hozadékaként ismét vethetünk egy pillantást a készülék specifikációira, amelyet korábban már próbára tettek a Geekbench 4 révén. 

A szintetikus tesztek értelmében a mobilnak 5.5 colos HD felbontású érintőképernyője lesz, amelynek takarásában egy Exynos 7870 lapkakészlet fog dolgozni, nyolcmagos processzorral, 1.5 GHz-es órajelen, Cortex-A53 magokkal. A grafikai gyorsítást egy Mali-T830 GPU fogja végezni, és a rendszer teljesítményéhez még hozzájárul a 2 GB operatív memória is. A belső tárhely kapacitása 16 GB lesz.

A telefon kamerarendszere áll egy 8 megapixeles elsődleges egységből, valamint egy 5 megapixeles előlapi szenzorból. A szoftveres oldalon Android 7.0 Nougat rendszernek kell majd helytállnia. Ami érdekes az az, hogy a telefon már járt a Geekbench-nél, és ott Qualcomm Snapdragon 625 lapkát jeleztek az eredmények. Ez persze könnyen jelentheti azt, hogy többféle verzióban is kapható lesz a mobil.

Mivel már több komoly hivatal – FCC, Bluetooth SIG – megadta a telefonnak a forgalomba kerüléshez szükséges tanúsítványokat, így okkal reménykedhetünk abban, hogy hamarosan hivatalosan is debütálni fog.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid