Első valódi képek a Samsung Galaxy Note 4-ről!!!

0

Eddig homály fedte a Samsung Galaxy Note 4 kinézetét, és csak találgatások, koncepciók voltak, de most kiszivárogtak az első valódinak tűnő fotók a készülékről.

A képek alapján maga a forma nem sokat változott a Note 3 óta, talán a sarkok kicsit szögletesebbek lettek. A kijelző valószínűleg marad 5.7 colos, amit láthatóan egy kifejezetten vékony káva vesz körbe, tehát összességében akár valamivel kisebb is lehet a Note 4 az elődjénél.

samsung-galaxy-note-4-elso-kep

Ha a Galaxy Note 4 oldalaira vetünk egy pillantást, akkor azonnal feltűnik a fémes keret. Úgy látszik, hogy ez az új trend a Samsungnál, hiszen a hamarosan bemutatkozó Galaxy Alpha is hasonló lesz ebből a szempontból. Persze lehet, hogy a Note 4-nél nem az egész keret lesz fém, hiszen a középső fehér sáv műanyagnak tűnik.

samsung-galaxy-note-4-elso-kep-2

Alul látható egy hangszóró, egy microUSB 3.0 foglalat, és az új S Pen is, ami talán lapos kialakítást kap majd.

A hátlapon találjuk a legtöbb újdonságot. Először is marad a bőrszerű borítás, de ez teljesen más mintázatot kap, mint ami Note 3-nál volt. A képek alapján mindenki eldöntheti, hogy tetszik vagy sem, mindenesetre valószínűleg egy érdes tapintású csúszásmentes felületet kapunk, ami pozitív.

samsung-galaxy-note-4-elso-kep-3

A hátlapi kamerát egy kifejezetten szögletes keret veszi körbe. Ez kicsit furcsának hat, de biztos meg lehet majd szokni a látványát. A kamera mellett találjuk a villanót és egy másik szenzort is, ami szinte biztos, hogy a pulzusmérő lesz.

A képek alapján egyébként kifejezetten vékonynak tűnik a Note 4, ami mindenképpen egy jó hír, persze reméljük, hogy ez nem megy az akkumulátor rovására.

note-4-doboz

Kiszivárgott egy másik kép is a Galaxy Note 4-ről, pontosabban a dobozáról, de az előzőekkel ellentétben ez nem tűnik valódinak. Mindenesetre érdekes, hogy a képernyőn szeptember 15-ei dátum szerepel, hiszen ekkor jelenhet meg a készülék. A bemutató szeptember 3-án lesz, de addig biztos látunk még újabb képeket majd.

Ha bővebben olvasnál a Galaxy Note 4 eddig kiszivárgott részleteiről, akkor itt találod korábbi cikkeinket a témában.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid