Eltűnhet a lájkok száma a Facebook-posztok alatt

0

Gyökeres változások várhatók a Facebookon, a közösségi oldal ugyanis a jövőben valószínűleg nem fogja mutatni, hogy mennyi lájkot (vagyis pontosabban reakciót) kapott egy adott bejegyzés. Ez hasonló lesz ahhoz, ami Instagramon is végbemegy.

Az Instagramon júliusban kezdtek eltűnni a kedvelések számai, mert a közösségi oldalnál azt szeretnék, hogy a felhasználók a megosztott képre vagy videóra koncentráljanak, és ne arra, hogy az hány lájkot kapott. Bár még csak egyes régiókban történt meg a váltás, később világszerte élesíthetik ezt.

Úgy néz ki, hogy eddig pozitívak a visszajelzések az Instagram újításával kapcsolatban, ugyanis a Facebookon is bevezethetik ugyanezt. Az információt Jane Wong osztotta meg Twitteren, aki már számos alkalommal rántotta le idő előtt a leplet a közösségi oldal fejlesztéseiről.

Itt is hasonlóan működik majd a dolog, mint Instagramon, vagyis csak a bejegyzések létrehozója fogja látni, hogy pontosan hányan kedvelték azt, a többieknek csak az jelenik majd meg a pontos szám helyett, hogy “XY és mások“.

Egyébként a posztok alatti kommentek esetében továbbra is látható lesz a reakciók száma, csak magára a posztra vonatkozik az elrejtés.

A Facebook nem sokkal a hírek megjelenése után meg is erősítette, hogy valóban dolgoznak ezen, de további információt egyelőre nem osztottak meg.

Forrás, Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid