Érkezik a Honor View 20

0

Ami a zászlóshajókat illeti, a Huawei szinte minden puskaporát ellőtte 2018-ra, és bár remek készülékeket kaptunk, semmi nem tiltja azt, hogy várjuk az újabbakat. A gyártó következő komolyabb telefonja a Honor View 20 lesz, amiről most kiderült ez-az.

A 3C ügynökségénél nemrégiben feltűnt két okostelefon, amelyek a VCE-AL00 és VCE-TL00 kódneveket viselik. A 3C feladata felmérni egy telekommunikációs eszközről, hogy alkalmas-e a forgalomba kerülésre. Amint véget ér a procedúra, a készülék bemutatója már csak idő kérdése. A folyamat számunkra szerencsés hozadéka az, hogy csepegtet némi információt olyan termékekről, melyeknek még nem jött el az ideje. Persze a rendszeres olvasóink már tudják ezt.

Forrásaink szerint a most feltűnt készülék a Honor View 20, ami Kínában valószínűleg mint V20 kerül majd a boltok polcaira. Mivel az újdonság valószínűleg pont egy évvel ez elődje után érkezik, a kínai debütálás valamikor november közepén, a globális start pedig december elején várható.

Honor View 10

Egyelőre túl sok fogalmat nem tudunk alkotni a telefon specifikációiról, de nagy valószínűséggel egy Kirin 980 lapkakészlet kerül majd a készülék belsejébe. A szoftveres oldalt az EMUI 9.0 reprezentálja, alapjait pedig az Android Pie operációs rendszer adja. Számítunk továbbá egy óriási méretű kijelzőre, a felső részén valamilyen szenzorszigetes megoldással. Nem lehetetlen az sem, hogy a telefon három darab hátlapi kamerával érkezik majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid