Gyönyörű új színárnyalatot kap a Samsung Galaxy Note 9

0

A Samsung Galaxy Note 9 az idei év egyik (ha nem a) legjobb androidos okostelefonja. Persze lehetne ezen vitázni, mint ahogy a külalakja is eltérő véleményeket generál a közösségben. A készülék eredetileg négyféle színben debütált, melyhez később új opció csatlakozott, most pedig felbukkant a hatodik verzió is, ami szerintünk gyönyörű lesz, de kíváncsiak vagyunk, vajon Nektek mennyire fog tetszeni!

Az eredeti színek a réz, a levendulalila, a kék és az éjféli fekete voltak. Utólag csatlakozott a felhőezüst – micsoda fantázianevek -, és a legújabb értesülések alapján úgy tűnik, hamarosan jön a hatodik szín is. A Samsung Galaxy Note 9 fehér festéssel is elérhető lesz, mégpedig az ünnepekre, ha a forrásaink nem tévednek.

Ezt a képet Evan Blass, vagy ahogyan mindenki ismeri, @evleaks tette közzé a saját Twitter-oldalán, mondjuk azt tegyük hozzá, hogy a szivárogtató sem teljesen biztos az eredetiségében. Pedig nem lenne valószínűtlen egy fehér Galaxy Note készülék, pláne, hogy a múltban is volt már ilyen.

Utoljára hasonló verziót a Galaxy Note 8 kapott, de az egy a Téli Olimpia alkalmára készített, limitált kiadás volt, kizárólag a szervezők és a sportolók szerezhettek belőle maguknak. Előtte pedig még 2015-ben volt egy gyöngyfehér Samsung Galaxy Note 5 kiadás, ami nem volt ennyire exluzív. A kérdés tehát adott: Nektek mennyire tetszene egy hófehér Samsung Galaxy Note 9?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid