Két új színben jön a Samsung Galaxy Note5

1

A Samsung bejelentette, hogy Dél-Koreában két új színben is elérhető lesz 2015 egyik legjobb készüléke, a Galaxy Note5. Az egyik a már korábban is bemutatott ezüst színű Silver Titanium variáns lesz, a másik pedig a rózsaszín Pink Gold.

A Samsung az egyik leginnovatívabb telefongyártó a világon, rengeteg újítás fűződik a nevükhöz. Az S Pen érintőceruza, valamint az ahhoz kapcsolódó funkciók mindig is egyedivé tették Note szériát. Most azonban egy nem túlzottan eredeti lépésre szánta szánta el magát a gyártó, hiszen egy rózsaarany csúcskészülék mintha már debütált volna idén…

De kezdjük a Titanium Silver variánssal, amely egészen gyönyörű. Nem egy teljesen új színről beszélünk vele kapcsolatban, ugyanis a készülék augusztusi bemutatója során is látható volt az ezüstre festett Note5, és már akkor is szinte mindenki el volt tőle ájulva, hogy mennyire elegáns.

samsung note5 colors

A Pink Gold azonban nem a legeredetibb húzás a Samsungtól, viszont tény, hogy ez a szín is jól áll a Note5-nek. Dél-Koreában rengeteg hölgy vásárol magának hatalmas méretű készüléket, ugyanis ők a táskájukban tarják a telefont, ott pedig nem igazán számít a méret. Ily módon érthető döntés a gyártó részéről, hiszen a Note5 rózsaszín variánsa a gyengébbik nem számára tökéletes választás lehet.

Az új színek október 23-án debütálnak majd Dél-Koreában, arról azonban nem tudni, hogy a Samsung globálisan is tervezi-e a Silver Titanium és a Pink Gold kiadás bevezetését. Fontos megemlíteni, hogy Európában jelenleg semmilyen színben nem kapható a Note5 hivatalosan, de ez hamarosan megváltozhat, és egy nap talán a rózsaszín variáns is a miénk lehet a Samsung 2015-ös csúcskészülékéből.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid