Rövid videón az LG V10 főbb újításai

0

Az LG legújabb videójában a V10-et promózza, mégpedig a friss csúcsmobil legfontosabb előnyeinek a kiemelésével. Nézzük mik is ezek!

Mint ahogy a videó címe is sugallja, a V10-en debütáló új rendszerről, az LG UX 4.0+-ról is szó esik, de ez igazából csak néhány ponton különbözik az G4 szoftverétől. Ide tartoznak például a másodlagos kijelzőhöz kapcsolódó funkciók.

A videóból kiderül, hogy a második megjelenítőn elérhetjük többek között a leggyakrabban használt appokat, illetve a multitasking is könnyebbé válik (kár, hogy felül van, így nehézkes egy kézzel használni).

LG_V10_Second_Screen

Nagy dobás a dupla szelfikamera is, amik közül az egyik széles látószögű, így szükség esetén akár egy zsiráf is belefér a képbe. A hátlapi kamerát pedig már valószínűleg nem kell bemutatni, hiszen az LG G4 16 megapixeles, f/1.8-as szenzorát kapjuk, ami bármilyen fényviszonyok között megállja a helyét, ráadásul van egy rakat profi beállítási lehetőség.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes kiemelni a V10 Hi-Fi hangrendszerét, ami tovább növeli a mobil különlegességét.

A videóban ugyan nem kerül említésre, hiszen nagyrészt a szoftverről van szó, de az LG V10 kifejezetten strapabíró lett, egy normál leejtés során aligha lesz baja.

LG

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid