Európába is jön a Samsung Galaxy Note 5

1

Mióta idén nyáron bemutatták, a Samsung Galaxy Note 5 jó eséllyel pályázhat a legjobb nagy kijelzős mobilnak járó kitüntetett figyelemért. Bár rengeteg rajongót lázba hozott az új mobil, sokak arcáról lehervadt a mosoly, amikor kiderült: idén már nem érkezik meg Európába a phablet…

Sokak szerint a döntést okkal hozta meg a dél-koreai tech gigász, hiszen így akarta elérni, hogy megnövekedjen hajlított kijelzős phabletjének, vagyis a Galaxy S6 edge+-nak a népszerűsége az öreg kontinensen. Ugyan a Samsung még semmilyen forgalmazási ütemtervet nem fedett fel, bizonyos források úgy vélik, tudják mikor érkezik meg Európába a Galaxy Note 5.

Samsung-Galaxy-Note-5-and-S6-edge-plus

Az értesülések olyanoktól erednek, akik közel állnak a Samsung román képviseletéhez, szerintük a készülék 2016 januárjától kapható lesz a helyi szolgáltatók kínálatában. Természetesen ha az állítás igaz, akkor valószínűleg így lesz a többi európai országban is, és végre mindenki beszerezheti majd a vágyott készüléket hivatalos forgalmazás útján.

Frissítés: A Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy Ukrajnában október 28-tól előrendelhető a Note 5 32 GB-os verziója fekete és arany színekben, azaz a készülék akár már novemberben megjelenhet Európában.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid