Erre a 4 Xiaomi telefonra most megéri lecsapni

0

Nemrég megkerestt minket a Lightinthebox webáruház, és kaptunk is tőlük néhány Xiaomi kupont. Egész pontosan négy remek telefont lehet most nagy kedvezménnyel megvenni. Tényleg jó árak vannak, csekkoljátok!

Xiaomi Mi 8 Global (6+128 GB)

Kezdjük a Xiaomi új csúcsmobiljával, a Mi 8-cal, amelyből a nagyobbik (6+128GB-os) Global verziót most 378 eurós áron lehet rendelni a ZVLITBXIAOMI8128 kuponkóddal (nem láttunk még ennél jobb árat erre a modellre!). Azt az információt kaptuk, hogy az Expedited Postal szállítási mód vámmentes (nagyjából megfelel az EU Priority Line-nak), így vámbiztosítást sem szükságes kötni, és a végösszeg megáll 121 ezer Ft környékén. Részletek és vásárlás ezen a linken.

Xiaomi Mi Max 3

Az új Xiaomi Mi Max 3 is rendelhető már óriási, 6.9 colos kijelzővel, 5500 mAh-s akkumulátorral, Snapdragon 636 processzorral, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel (sajnos még nem nemzetközi verzió). Az ár a ZLXIAOMIMAX364 kuponkóddal most 246.6 euró, és itt is érdemes az Expedited Postal szállítási módot választani. Részletek és vásárlás ezen a linken.

Xiaomi Mi A2 Global (4+32 GB)

A Xiaomi Mi A2 Global verzió szintén akciós most. Egy 6 colos, Snapdragon 660 processzorral és 4 GB RAM-mal szerelt mobilról van szó, ami kivételesen gyári Androiddal érkezik MIUI helyett. A BRLITBMIA2 kuponnal mindössze 192.2 eurós áron rendelhető (~61.500 Ft), és itt is érdemes az Expedited Postal szállítási módot választani, ami vámmentes. Részletek és vásárlás ezen a linken.

Xiaomi Mi A2

Xiaomi Redmi 5 Plus Global

Az olcsóbb kategóriában nagyon jó vétel a Xiaomi Redmi 5 Plus, ami 6 colos kijelzővel, 4000 mAh-s aksival és Snapdragon 625 processzorral bír. A JTCHANNELRM5P kuponnal 136.49 euróért rendelhető. Itt a “Postal Service” szállítási módot kell választani, ami nem vámmentes, de 10 dollár körül köthetsz vámbiztosítást (duty & tax insurance), így visszafizetik az ezzel kapcsolatos költségeidet. Részletek és vásárlás ezen a linken.

Megjegyzés: ajánlott PayPallal fizetni, mert védelmet nyújt probléma esetén. Az oldal nyelvét pedig állítsd angolra a rendelés előtt, mert elég hiányos a magyar fordítás, és nem minden egyértelmű.

Forrás: Lightinthebox

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid