Kiderült, mennyibe fog kerülni az Asus gamer mobilja

0

Szerintem rajtam kívül akadtak még páran, akik eldobták az agyukat, amikor az Asus ROG Phone bemutatásra került, hiszen ez az egyik legmenőbb gamer okostelefon jelenleg. Amikor a telefon debütált, még nem lehetett tudni mennyibe kerül, és bár sejtettük, hogy drága lesz, a vállalat vezetői nyugtatgattak minket, hogy az árcédula meg fog minket lepni. Most, hogy végre hivatalos forrásunk van a készülék árát illetően, azt kell mondanunk: cseppet sem vagyunk meglepve…

Igen, a készülék pokoli drága lett, bár talán ahhoz képest, amit vártunk, valamivel kedvezőbb az összeg. Egy Reddit felhasználó szúrta ki, hogy a finn Telia szolgáltató már listázza az Asus ROG Phone-t, ami náluk 999 euróba fog kerülni. Ebben már benne a finnek ÁFÁ-ja is, ami náluk 24 százalékos, így nem sokkal kevesebb, mint nálunk, szóval máris alkothatunk fogalmat arról, hogy mennyibe kerülne a készülék, ha esetleg nálunk is kapható lenne. A finn ár tehát kb. 320 ezer forintnak felel meg – kérdés mit ad ezért az Asus, hogy ezt a mobilt válasszuk, és ne valamely konkurens gyártó termékét.

Arról már írtunk, milyen brutális hardver van a mobil belsejében, de amúgy aki a finneknél most előrendel, egy 190 dolláros ROG Delta headsetet kap, a dobozhoz amúgy is járó AeroActive kiegészítő mellé. Tudjátok, ez az a kis ventilátoros, hátlapra csatlakoztatható apróság, ami hűti a készüléket intenzívebb igénybevétel esetén. Akik rendelnek, szeptember 17. után kaphatják meg mobiljukat.

A finn Telia szolgáltató így kínálja a készüléket

Azt nem tudni, más országokban miként zajlik majd a készülék forgalmazása, de vélhetően másutt is valami hasonló módon jut el a boltok, illetve a szolgáltatók polcaira a mobil. A kérdés egyszerű: vennél-e Asus ROG Phone-t olyan telefonok helyett, mint mondjuk a hamarosan érkező Samsung Galaxy Note 9?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid